Brahetrolleborg Skov og Landbrug

Ridekort til Brahetrolleborg

Ridekort til Brahetrolleborg

Efter lang tids forarbejde kunne vi i juni 2011 åbne ”Riderute Sydfyn Faaborg-Midtfyn”, der er blevet udviklet gennem et frugtbart samarbejde mellem fem lodsejere i det sydfynske område - Holstenshuus, Steensgaard, BikubenFonden, Brahetrolleborg og Naturstyrelsen Fyn - samt Faaborg-Midtfyn Kommune og Naturturisme I/S. Dette samarbejde har med velvillig deltagelse af en række andre lodsejere givet mulighed for at skabe et større sammenhængende net af rideruter. Hele ruten er ca. 75 km. lang.

 

Alene på Brahetrolleborg kan vi tilbyde godt og vel 25 km. sammenhængende ridesti, som både forløber på eksisterende skovveje og ligeledes i markkanter og nyanlagte stier. Det er således en unik og yderst varierende naturoplevelse der venter den enkelte rytter.

 

Læs mere om Riderute Sydfyn på http://www.riderutesydfyn.dk/ hvor det er muligt at købe ridekort til Brahetrolleborg eller hele ruten.

Indtægterne ved salget af ridekort skal bruges til vedligeholdelse af rideruten, til opdatering af hjemmesiden og til udvikling af nye tilbud til rideinteresserede.

Kontakt

Catharina Reventlow-Mourier
+45 22 60 30 02